SEGÍTSÉG, ANYA LETTEM!
Te is anya lettél? Te is félsz attól, hogyan fogod túlélni gyermeked hisztis korszakát?
Számodra is idegörlő, hogy gyereked a legváratlanabb helyzetekben borul ki?
Úgy érzed, hogy a “kis angyalkád” hirtelen “kisördöggé” változott?
Te is sírsz, amikor arra gondolsz, hogy hamarosan ott kell hagynod őt az óvodában?
Magadra ismersz a történetekben?
Sok a tabutéma a könyvben? Igen, épp ez a szuper benne.
A Segítség, anya lettem! ekönyvben az a legjobb, hogy jómagam se nem pszichológus, se nem guru, de még csak megmondóasszony sem vagyok, hanem egy lelkiismeretes, a gyermekeim minden lépését gondosan figyelő hétköznapi anyuka. Így első kézből olvashatod el a naplómat, amelyben őszintén mesélek a gyermekneveléssel kapcsolatos nehézségekről, kudarcokról, arról, hogy hogyan birkóztam meg a testvérféltékenységgel, miként értettem meg a dackorszakot és vele együtt a gyermekemet is.
Anya leszel, vagy lettél?
Akkor merülj el a ki nem mondott szavak és a néha fájó igazság világában.
Mit mondanak azok, akik már olvasták a könyvet?
Nagyon átjött az érzelmi háttér, a hullámvölgy amin keresztül mentél. A lelki vivódások, az, hogy senki sem tökéletes és nem is akarsz az lenni, csak a gyerek boldogsága a cél. Ahogy részletesen leírod, hogy miken mentél keresztül, mit tanácsoltak, merre léptetek tovább, működött, vagy éppen nem, ez nagyon hasznos. A könyv nyelvezete is választékos, lényegretörő, a közvetlen megszólítás olyan érzetet kelt, mintha beszélgetnénk egy kávé mellett, élveztem olvasni. A poénok is jók benne. Tetszik, hogy nem tényként írod, hogy mit érdemes tenni adott helyzetekben, hanem leírod, hogy nálatok mi vált be és igazából egy megoldási javaslatot adsz az olvasónak. A kistesós rész is szuper, elmosolyodtam sokszor. De pl. az ajándék a kistesótól, hát ez fantasztikus ötlet! 🙂
Vedd meg most a SEGÍTSÉG, ANYA LETTEM! című ebookot

A Segítség anya lettem! című ekönyv ára 1990 Ft, melyhez ajándékba adjuk a Segítség, hozzátáplálok! című hozzátáplálási útmutatót.

Az alábbi megrendelő űrlapot kitöltve a fizetés beérkezése után már olvashatod is a könyvet teljes terjedelmében. Nincs más dolgod, mint megadni a megrendeléshez és a számla kiállításához szükséges adataidat. A "Megrendelem" gombra kattintva a rendszer díjbekérőt állít ki és küld el a megadott emailcímedre. Ezt banki átutalással tudod kiegyenlíteni. A fizetés beérkezése után küldjük a könyvet és a hozzá tartozó számlát.

Amennyiben a Barionos fizetési opciót választod, akkor a Barion-fiókodon keresztül, vagy a bankkártyád segítségével tudsz fizetni. Ebben az esetben nincs díjbekérő, a megrendelési űrlap kitöltése és a fizetés beérkezése után küldi neked a rendszer a könyvet. A Barion egy kiváló rendszer, nagyon szeretjük mi is és a vásárlóink is, azonban arra érdemes számítanod, hogy kicsit lassabban történik a tranzakció, mint amire a legtöbben számítanak, ezért érdemes egy kicsit többet várni a "töltőképernyő" fölött, mielőtt megszakítanád a tranzakciót arra gondolva, hogy nem működik a rendszer. Hidd el, működik, csak több idő kell neki.

NAGYON FONTOS, HOGY A KÖNYV JELENLEG CSAK EBOOK-KÉNT ÉRHETŐ EL, NYOMTATÁSBAN NEM JELENT MEG! (Ez természetesen a jövőben változhat.)

Kérlek figyelj rá, hogy a megfelelő ebookot jelöld ki megvásárlásra az űrlap kitöltésekor!

Természetesen megveheted egyszerre mindkettőt is, ezesetben viszont mindkettőt be kell jelölni!

Az ebook pdf formátumban elérhető, így okostelefonról, tabletről, laptopról, ekönyv-olvasóról és bármi egyéb, szöveges fájlt megjeleníteni képes eszközről tökéletesen olvasható.

Ha a sikeres megrendelés után nem találod a díjbekérőt tartalmazó e-mailt (Barionos fizetés esetén a könyvet és a számlát tartalmazó e-mailt) a levelezőrendszered beérkezett üzenetei között, akkor kérlek, nézd meg a Promóciók, Frissítések, vagy a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy a túlbuzgó levélszemétszűrő rossz helyre irányítja. Így biztosan el fog jutni hozzád a díjbekérő és a könyv is. A későbbi levelek is ide érkezhetnek, így ha nem találod őket, nézz be ezekbe a mappákba ismét.

Ha bármi problémád, kérdésed van a megrendeléssel, fizetéssel kapcsolatban, akkor kérlek írj egy emailt a hasulyo.p@gmail.com címre!

Ha pedig érdekel a sorozat első része is, a "Segítség, anya leszek!" melyben a várandósságot, a szülést és a babák első fél évét taglaljuk, akkor nincs más dolgod, mint azt is bejelölni az űrlapon és együtt megvásárolni a kettőt.


Legyen az enyém a teljes kockázat!


Ha megveszed és elolvasod a könyvet, de utána úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem adott neked, akkor csak írj egy e-mailt, és visszafizetjük a könyv árát...

...A teljes árat kérdések, feltételek és rosszmájú megjegyzések nélkül. Nincs harag: van az úgy, hogy nem azt találod, amit kerestél...

WAYTOGO