SEGÍTSÉG, ANYA LETTEM!
Te is anya lettél? Te is félsz attól, hogyan fogod túlélni gyermeked hisztis korszakát?
Számodra is idegörlő, hogy gyereked a legváratlanabb helyzetekben borul ki?
Úgy érzed, hogy a “kis angyalkád” hirtelen “kisördöggé” változott?
Te is sírsz, amikor arra gondolsz, hogy hamarosan ott kell hagynod őt az óvodában?
Magadra ismersz a történetekben?
Sok a tabutéma a könyvben? Igen, épp ez a szuper benne.
A Segítség, anya lettem! ekönyvben az a legjobb, hogy jómagam se nem pszichológus, se nem guru, de még csak megmondóasszony sem vagyok, hanem egy lelkiismeretes, a gyermekeim minden lépését gondosan figyelő hétköznapi anyuka. Így első kézből olvashatod el a naplómat, amelyben őszintén mesélek a gyermekneveléssel kapcsolatos nehézségekről, kudarcokról, arról, hogy hogyan birkóztam meg a testvérféltékenységgel, miként értettem meg a dackorszakot és vele együtt a gyermekemet is.
Anya leszel, vagy lettél?
Akkor merülj el a ki nem mondott szavak és a néha fájó igazság világában.
Mit mondanak azok, akik már olvasták a könyvet?
Hosszú ideje keresek megfelelő olvasmányt a dackorszakról, de ilyen jót eddig nem találtam. Tetszik, hogy nem tényként írod, hogy mit érdemes tenni adott helyzetekben, hanem leírod, hogy nálatok mi vált be és igazából egy megoldási javaslatot adsz az olvasónak. Nagyon átjött az érzelmi háttér is, a hullámvölgy amin keresztül mentél. A lelki vívódások, az, hogy senki sem tökéletes és nem is akarsz az lenni, csak a gyerek boldogsága a cél. Nagyon tetszik, ahogy részletesen leírod, hogy mit éltél át, mit tanácsoltak szakemberek, merre léptetek tovább, mi működött és mi nem, ez nagyon hasznos volt számomra. A könyv nyelvezete is választékos, lényegretörő, a közvetlen megszólítás olyan érzetet kelt, mintha beszélgetnénk egy kávé mellett, élveztem olvasni. A poénok is jók benne. A kistesós rész is szuper, elmosolyodtam sokszor. De például az “ajándék a kistesótól”, hát ez fantasztikus ötlet!
Érződik a könyvből, hogy őszintén írtál és hogy vállalod a nehézségeket, amik az anyasággal együtt járnak. Tény, hogy minden gyermek más, és mindenkinél más válik be, de a te praktikáid nagyjából az összes gyereknél célravezetőek lehetnek. A könyv egyrészt naplószerű, másrészt oktató jellegű is. Érdemes lenne az apukáknak is elolvasni, sokat tanulhatnak ők is belőle. Ajánlott leendő anyukáknak is elolvasni, mert ezáltal fel tudnak készülni a rájuk váró kihívásokra, de a kisgyermekes anyukák is sok ötletet tudnak meríteni belőle. Köszönöm, hogy elolvashattam.
Vedd meg most a SEGÍTSÉG, ANYA LETTEM! című ebookot

A Segítség anya lettem! című ekönyv most akciósan 1490 Ft-ért vásárolható meg, melyhez ajándékba adjuk a Segítség, hozzátáplálok! című hozzátáplálási útmutatót.

Az alábbi megrendelő űrlapon kiválaszthatod, hogy melyik könyvet szeretnéd megrendelni, természetesen mindhármat is megveheted egyszerre. Az űrlapot kitöltve a fizetés beérkezése után már olvashatod is a könyvet teljes terjedelmében. Nincs más dolgod, mint megadni a megrendeléshez és a számla kiállításához szükséges adataidat és rákattintani a "Megrendelem" gombra.

Az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Barion

A Barionos vásárlás esetén Barion-fiókod, vagy a bankkártyád segítségével kényelmesen és biztonságosan tudsz fizetni. A "Megrendelem" gombra kattintva a rendszer átirányít a Barion honlapjára, ahol a Barion-fiókod, vagy a bankkártyád segítségével kényelmesen és biztonságosan kifizetheted a rendelésedet, és az összeg beérkezése után automatikusan kiküldi neked a rendszer a könyvet a számlával együtt a megadott e-mailfiókodba. A Barion egy kiváló rendszer, nagyon szeretjük mi is és a vásárlóink is, azonban arra érdemes számítanod, hogy kicsit lassabban történik a tranzakció, mint amire a legtöbben számítanak, ezért érdemes egy kicsit többet várni a "töltőképernyő" fölött, mielőtt megszakítanád a tranzakciót arra gondolva, hogy nem működik a rendszer. Hidd el, működik, csak több idő kell neki. A Barion az év 365 napján a nap 24 órájában működik.

Banki átutalás

A jó öreg banki utalás, ami kicsit nehézkesebb az előbbi kettőnél és egyre kevesebben használják, de ha te így szeretsz fizetni, megadjuk erre is a lehetőséget. A megrendelő űrlap kitöltése és a "Megrendelem" gombra kattintás után a rendszerünk egy díjbekérőt állít ki és küld ki az általad megadott e-mailcímre. Ezt utalással kiegyenlítve a fizetés beérkezése után küldjük neked a könyvet és a számlát. A banki tranzakció csak munkanapokon banki nyitvatartás alatt működik, és az egyes bankok között akár egy-egy napig is vádorolhat a pénz, így az utalás elküldése után kis türelmedet kérjük. Ha nem vagy biztos valamiben, nyugodtan írj nekünk emailt a lent megadott emailcímre.

NAGYON FONTOS, HOGY A KÖNYV JELENLEG CSAK EBOOK-KÉNT ÉRHETŐ EL, NYOMTATÁSBAN NEM JELENT MEG! (Ez természetesen a jövőben változhat.)

Kérlek figyelj rá, hogy a megfelelő ebookot jelöld ki megvásárlásra az űrlap kitöltésekor!

Természetesen megveheted egyszerre mindhármat is, ezesetben viszont mindhármat be kell jelölni!

Az ebook pdf formátumban elérhető, így okostelefonról, tabletről, laptopról, ekönyv-olvasóról és bármi egyéb, szöveges fájlt megjeleníteni képes eszközről tökéletesen olvasható.

Ha a sikeres megrendelés után nem találod a könyvet és a számlát (esetleg a díjbekérőt) tartalmazó e-mailt a levelezőrendszered beérkezett üzenetei között, akkor kérlek, nézd meg a Promóciók, Frissítések, vagy a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy a túlbuzgó levélszemétszűrő rossz helyre irányítja. Így biztosan el fog jutni hozzád a számla és a könyv(ek) is. A későbbi levelek is ide érkezhetnek, így ha nem találod őket, nézz be ezekbe a mappákba ismét.

Ha bármi problémád, kérdésed van a megrendeléssel, fizetéssel kapcsolatban, akkor kérlek írj egy emailt a hasulyo.p@gmail.com címre!

Ha pedig érdekel a sorozat első része is, a "Segítség, anya leszek!" melyben a várandósságot, a szülést és a babák első fél évét taglaljuk, akkor nincs más dolgod, mint azt is bejelölni az űrlapon és együtt megvásárolni a kettőt.

Ha apuka, esetleg kispapa vagy, illetve, ha kismamaként, anyukaként szeretnéd a párodat felkészíteni az apukaszerepre, akkor pedig mindenképp vedd meg a "Segítség, apa leszek!" című ebookunkat is, ami kifejezetten az apukák szemszögéből járja körül a gyermekvállalás kérdését. Csak pipáld be azt a könyvet is rendeléskor!

Legyen az enyém a teljes kockázat!


Ha megveszed és elolvasod a könyvet, de utána úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem adott neked, akkor csak írj egy e-mailt, és visszafizetjük a könyv árát...

...A teljes árat kérdések, feltételek és rosszmájú megjegyzések nélkül. Nincs harag: van az úgy, hogy nem azt találod, amit kerestél...

WAYTOGO