BABÁT TERVEZEL?

VAGY MÁR A SZÍVED ALATT HORDOD?

Tele vagy megválaszolatlan kérdéssel?

Nyugi, a legjobb helyen jársz, ugyanis ezt a könyvet neked írtam!


SEGÍTSÉG, ANYA LESZEK!

(ebook)

Egy őszinte könyv az anyaságról, egy anyától leendő és gyakorló anyáknak 

Most ajándék hozzátáplálási útmutatóval!

Miután elolvastad a könyvet...


Nem fog meglepetés érni a várandósság alatt, szüléskor, vagy a kisbabáddal együtt töltött első néhány hónapban. (Na jó, meglepik mindig vannak a gyerekek körül. De sokkal kevesebb lesz, ezt garantálom!)

Magabiztosan fogod kezelni a várandósság és a szülés körüli eseményeket, mert tudni fogod, hogy mire számíthatsz, mi mikor és miért történik.

Tudni fogod, hová fordulhatsz a kérdéseiddel, hová kell mindenképpen elmenned (orvos, védőnő, stb.), és hová érdemes.

Tudni fogod, mit vegyél a babádnak, mit vegyél magadnak, mit vigyél a kórházba, stb.

Mivel képben leszel, nem kell állandóan a védőnődet, orvosodat, vagy anyukádat hívogatni, ha valami furcsát tapasztalsz (lesz pár szokatlan dolog is, az biztos...).

Élvezni fogod a várandósságot és a babázást, nem pedig rettegni, hogy valamit rosszul csinálsz.

Rá fogsz jönni, miért hívják a babavárást áldott állapotnak és nem fogod "terhességnek" nevezni. Ugyanis a gyermek áldás és nem teher.


Mit mondanak azok, akik már olvasták a könyvet?
Ez a könyv nagyon szuper, nagyon helyén van és nagyon kell. Hétköznapi, közérthető, testközelből az anyáknak szól. Bátorít, segít, reményt ad. Aki első gyermekét várja, annak millió kérdőjel van a fejében, bizonytalan és elveszett, főleg a mai világban a bőség zavarában. Ez az útmutató leírja, hogyan lehet eligazodni az útvesztőben. Bárkinek lehet problémája, csak meg kell találni a megoldást. Ehhez nagy segítség a könyv.
Nagyon tetszett! Könnyű olvasni, érthető, hétköznapi. Arra ösztönzött, hogy ne tegyem le. Egyáltalán nem volt unalmas, tanulságos volt, olykor megható. Legjobban az anyatejes táplálás rész tetszett, nagyon részletes, nagy segítség lehet bárkinek, ahogyan az összes többi fejezet is. Tökéletes útmutató egy leendő anyukának! Várom az apukás folytatást!!!
Árad a könyvből a nyugalom és az, hogy a várandósság nem is olyan félelmetes! Bárcsak előbb olvashattam volna...
Vedd meg most a SEGÍTSÉG, ANYA LESZEK című ebookot


Most babaváró akció keretein belül 1490 Ft-ért vásárolható meg az ebook, melyhez ajándékba adjuk a Segítség, hozzátáplálok című hozzátáplálási útmutatót!

Az alábbi megrendelő űrlapot kitöltve a fizetés beérkezése után már olvashatod is a könyvet teljes terjedelmében. Nincs más dolgod, mint megadni a megrendeléshez és a számla kiállításához szükséges adataidat. A "Megrendelem" gombra kattintva a rendszer díjbekérőt állít ki és küld el a megadott emailcímedre. Ezt banki átutalással tudod kiegyenlíteni. A fizetés beérkezése után küldjük a könyvet és a hozzá tartozó számlát.

Amennyiben a Barionos fizetési opciót választod, akkor a Barion-fiókodon keresztül, vagy a bankkártyád segítségével tudsz fizetni. Ebben az esetben nincs díjbekérő, a megrendelési űrlap kitöltése és a fizetés beérkezése után küldi neked a rendszer a könyvet. A Barion egy kiváló rendszer, nagyon szeretjük mi is és a vásárlóink is, azonban arra érdemes számítanod, hogy kicsit lassabban történik a tranzakció, mint amire a legtöbben számítanak, ezért érdemes egy kicsit többet várni a "töltőképernyő" fölött, mielőtt megszakítanád a tranzakciót arra gondolva, hogy nem működik a rendszer. Hidd el, működik, csak több idő kell neki.

NAGYON FONTOS, HOGY A KÖNYV JELENLEG CSAK EBOOK-KÉNT ÉRHETŐ EL, NYOMTATÁSBAN NEM JELENT MEG! (Ez természetesen a jövőben változhat.)

Az ebook pdf formátumban elérhető, így okostelefonról, tabletről, laptopról, ekönyv-olvasóról és bármi egyéb, szöveges fájlt megjeleníteni képes eszközről tökéletesen olvasható.

Ha a sikeres megrendelés után nem találod a díjbekérőt tartalmazó e-mailt (Barionos fizetés esetén a könyvet és a számlát tartalmazó e-mailt) a levelezőrendszered beérkezett üzenetei között, akkor kérlek, nézd meg a Promóciók, Frissítések, vagy a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy a túlbuzgó levélszemétszűrő rossz helyre irányítja. Így biztosan el fog jutni hozzád a díjbekérő és a könyv is. A későbbi levelek is ide érkezhetnek, így ha nem találod őket, nézz be ezekbe a mappákba ismét.

Ha bármi problémád, kérdésed van a megrendeléssel, fizetéssel kapcsolatban, akkor kérlek írj egy emailt a hasulyo.p@gmail.com címre!


Legyen az enyém a teljes kockázat!


Ha megveszed és elolvasod a könyvet, de utána úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem adott neked, akkor csak írj egy e-mailt, és visszafizetjük a könyv árát...

...A teljes árat kérdések, feltételek és rosszmájú megjegyzések nélkül.
Nincs harag: van az úgy, hogy nem azt találod, amit kerestél...

WAYTOGO

Bankkártyás fizetési partnerünk a Barion Payment Zrt.