SEGÍTSÉG, ANYA LESZEK!


Miután elolvastad az ebookot...

Nem fog meglepetés érni a várandósság alatt, szüléskor, vagy a kisbabáddal együtt töltött első néhány hónapban. (Na jó, meglepik mindig vannak a gyerekek körül. De sokkal kevesebb lesz, ezt garantálom!)
Magabiztosan fogod kezelni a várandósság és a szülés körüli eseményeket, mert tudni fogod, hogy mire számíthatsz, mi mikor és miért történik.
Tudni fogod, hová fordulhatsz a kérdéseiddel, hová kell mindenképpen elmenned (orvos, védőnő, stb.), és hová érdemes.
Tudni fogod, mit vegyél a babádnak, mit vegyél magadnak, mit vigyél a kórházba, stb.
Mivel képben leszel, nem kell állandóan a védőnődet, orvosodat, vagy anyukádat hívogatni, ha valami furcsát tapasztalsz (lesz pár szokatlan dolog is, az biztos...).
Élvezni fogod a várandósságot és a babázást, nem pedig rettegni, hogy valamit rosszul csinálsz.
Rá fogsz jönni, miért hívják a babavárást áldott állapotnak és nem fogod "terhességnek" nevezni. Ugyanis a gyermek áldás és nem teher.

Mit mondanak azok, akik már olvasták a könyvet?
Ez a könyv nagyon szuper, nagyon helyén van és nagyon kell. Hétköznapi, közérthető, testközelből az anyáknak szól. Bátorít, segít, reményt ad. Aki első gyermekét várja, annak millió kérdőjel van a fejében, bizonytalan és elveszett, főleg a mai világban a bőség zavarában. Ez az útmutató leírja, hogyan lehet eligazodni az útvesztőben. Bárkinek lehet problémája, csak meg kell találni a megoldást. Ehhez nagy segítség a könyv.
Mindenkinek ajánlom, aki nem egy szaknyelven íródott könyvet szeretne olvasni, hanem egy átlagos anyaként leírt tapasztalatokat. Számomra nagyon hasznos a könyv, mivel első babánkat várjuk és minden olyan dolog le van írva, amire szükség lehet. Eddigi legjobb könyv, amit olvasok, mert egy anyuka szájából és tapasztalataiból íródott ez szerintem a legfontosabb a megírásnál, hogy tapasztalja is meg, amit leírt, mert így születhet meg egy igazán jó könyv. Ezúton is köszönöm a hasznos tippeket és az igazán bölcs gondolatokat.  
Nagyon tetszett! Könnyű olvasni, érthető, hétköznapi. Arra ösztönzött, hogy ne tegyem le. Egyáltalán nem volt unalmas, tanulságos volt, olykor megható. Legjobban az anyatejes táplálás rész tetszett, nagyon részletes, nagy segítség lehet bárkinek, ahogyan az összes többi fejezet is. Tökéletes útmutató egy leendő anyukának! Várom az apukás folytatást!!!
Árad a könyvből a nyugalom és az, hogy a várandósság nem is olyan félelmetes! Bárcsak előbb olvashattam volna...
Régóta olvasgatok a témában, de ennyire jól összeszedve nem találtam információt a babavárásról.Ki is fogom nyomtatni magamnak!Mi még csak a babatervezés fázisban vagyunk, de már most sok kérdésemre választ kaptam, segített a félelmeim leküzdésében. A könyvben olvasottak elősegítették a lelki gátjaim oldását, remélem most már hamarosan nálam is kopogtat a gólya :).
Elkezdtem olvasni az e-bookot, kb. a felénél tartok, de azt egyben olvastam, vitt magával. Egyszerűen, érthetően írja le a leglényegesebb dolgokat. Már most sok újat tudtam meg, nagyon érdekes olvasmány!Szeretnék gratulálni a két kis gyerkőchöz, és magához az e-bookhoz is! Nagyon tetszik, és jó dolog, hogy van egy ilyen.Óvónéniként dolgozom, nagyon szeretem a gyerekeket, de persze szeretnék már sajátot. Minimum kettőt :-). Ehhez nagyon jó alapokat kap az olvasó, és maga az ebook olvasása is izgalmas, kikapcsolja az embert (ami rám is fér a gyerekzsivajos napok után)!Főleg az a rész tetszett, amiben leírtad a szülést, szinte magam elé képzeltem, hogy én is ott vagyok a szülőszobán. :-)Szeretném megköszönni, hogy részese lehetek az életed egyik legszebb darabkájának, és köszönöm az infókat, tanácsokat is! Biztos, hogy rengeteget fog segíteni másoknak is.
Vedd meg most a SEGÍTSÉG, ANYA LESZEK! című ebookot

Most babaváró akció keretein belül 1490 Ft-ért vásárolható meg az ebook, melyhez ajándékba adjuk a Segítség, hozzátáplálok! című hozzátáplálási útmutatót!

Az alábbi megrendelő űrlapon kiválaszthatod, hogy melyik könyvet szeretnéd megrendelni, természetesen mindhármat is megveheted egyszerre. Az űrlapot kitöltve a fizetés beérkezése után már olvashatod is a könyvet teljes terjedelmében. Nincs más dolgod, mint megadni a megrendeléshez és a számla kiállításához szükséges adataidat és rákattintani a "Megrendelem" gombra.

Az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Barion

A Barionos vásárlás esetén Barion-fiókod, vagy a bankkártyád segítségével kényelmesen és biztonságosan tudsz fizetni. A "Megrendelem" gombra kattintva a rendszer átirányít a Barion honlapjára, ahol a Barion-fiókod, vagy a bankkártyád segítségével kényelmesen és biztonságosan kifizetheted a rendelésedet, és az összeg beérkezése után automatikusan kiküldi neked a rendszer a könyvet a számlával együtt a megadott e-mailfiókodba. A Barion egy kiváló rendszer, nagyon szeretjük mi is és a vásárlóink is, azonban arra érdemes számítanod, hogy kicsit lassabban történik a tranzakció, mint amire a legtöbben számítanak, ezért érdemes egy kicsit többet várni a "töltőképernyő" fölött, mielőtt megszakítanád a tranzakciót arra gondolva, hogy nem működik a rendszer. Hidd el, működik, csak több idő kell neki. A Barion az év 365 napján a nap 24 órájában működik.

Banki átutalás

A jó öreg banki utalás, ami kicsit nehézkesebb az előbbi kettőnél és egyre kevesebben használják, de ha te így szeretsz fizetni, megadjuk erre is a lehetőséget. A megrendelő űrlap kitöltése és a "Megrendelem" gombra kattintás után a rendszerünk egy díjbekérőt állít ki és küld ki az általad megadott e-mailcímre. Ezt utalással kiegyenlítve a fizetés beérkezése után küldjük neked a könyvet és a számlát. A banki tranzakció csak munkanapokon banki nyitvatartás alatt működik, és az egyes bankok között akár egy-egy napig is vádorolhat a pénz, így az utalás elküldése után kis türelmedet kérjük. Ha nem vagy biztos valamiben, nyugodtan írj nekünk emailt a lent megadott emailcímre.

NAGYON FONTOS, HOGY A KÖNYV JELENLEG CSAK EBOOK-KÉNT ÉRHETŐ EL, NYOMTATÁSBAN NEM JELENT MEG! (Ez természetesen a jövőben változhat.)

Kérlek figyelj rá, hogy a megfelelő ebookot jelöld ki megvásárlásra az űrlap kitöltésekor!

Természetesen megveheted egyszerre mindhármat is, ezesetben viszont mindhármat be kell jelölni! Ha csak kettőt akarsz megvenni, akkor értelemszerűen azt a kettőt jelöld be.

Az ebook pdf formátumban elérhető, így okostelefonról, tabletről, laptopról, ekönyv-olvasóról és bármi egyéb, szöveges fájlt megjeleníteni képes eszközről tökéletesen olvasható.

Ha a sikeres megrendelés után nem találod a díjbekérőt tartalmazó e-mailt (Barionos fizetés esetén a könyvet és a számlát tartalmazó e-mailt) a levelezőrendszered beérkezett üzenetei között, akkor kérlek, nézd meg a Promóciók, Frissítések, vagy a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy a túlbuzgó levélszemétszűrő rossz helyre irányítja. Így biztosan el fog jutni hozzád a díjbekérő és a könyv is. A későbbi levelek is ide érkezhetnek, így ha nem találod őket, nézz be ezekbe a mappákba ismét.

Ha bármi problémád, kérdésed van a megrendeléssel, fizetéssel kapcsolatban, akkor kérlek írj egy emailt a hasulyo.p@gmail.com címre!

Ha pedig érdekel a sorozat második része is, a "Segítség, anya lettem!" című ebook, amelyben a babák és a kisgyermekek fejlődését, és az ezzel járó kihívásokat vesszük górcső alá fél éves kortól három éves korig - úgymint a dackorszakot, a testvérféltékenységet, a bölcsődébe, óvodába járást és hasonlókat - akkor nincs más dolgod, mint a másik könyvet is bekattintani az űrlapon és együtt megvásárolni a kettőt.

Ha kispapa vagy, esetleg kismamaként szeretnéd a párodat felkészíteni az apukaszerepre, akkor pedig mindenképp vedd meg a "Segítség, apa leszek!" című ebookunkat is, ami kifejezetten az apukák szemszögéből járja körül a gyermekvállalás kérdését. Csak pipáld be azt a könyvet is rendeléskor!


Legyen az enyém a teljes kockázat!


Ha megveszed és elolvasod a könyvet, de utána úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem adott neked, akkor csak írj egy e-mailt, és visszafizetjük a könyv árát...

...A teljes árat kérdések, feltételek és rosszmájú megjegyzések nélkül. Nincs harag: van az úgy, hogy nem azt találod, amit kerestél...

WAYTOGO
Bankkártyás fizetési partnerünk a Barion Payment Zrt.