Itt van az ősz - és vele együtt a megfázás

Ha támadnak a vírusok, könnyen rád törhetnek a megfázás tünetei, mint például a köhögés, az orrdugulás, és a torokfájás. Ezek a panaszok szerencsére nem veszélyesek, inkább csak bosszantóak. A legtöbb gyógyszer szedése nem ajánlott várandósság alatt, de azért még nem kell végigszenvedned a betegséget. 

Lássuk, hogy mik segíthetnek, hogy minél hamarabb meggyógyulj. 

Read more

Család születik - beszélgetés egy dúlával

Kucséberné Farkas Mirtill várandós- és szüléskísérő dúlával készítettem interjút, melynek során megtudhatod, mi is az ő munkája: hogyan segít felkészülni a szülés előtt álló pároknak testileg és lelkileg egyaránt, és mesél arról, hogy hogyan látja manapság az apukák szerepét a várandósság alatt, szüléskor, és a gyermekágyas időszakban.

Read more

Rólam

Szeretettel köszöntelek a blog olvasói között! 


 Miről olvashatsz majd itt? 


 Az első bejegyzésben egy rövid bemutatkozást találsz rólam, és az e-könyv megszületéséről. A későbbiekben pedig nagyon izgalmas, érdekes témákat fogok boncolgatni (szakemberek bevonásával) melyek minden leendő édesanyát érdekelhetnek. 


Hasulyóné Kozár Bernadett vagyok, két csodálatos gyerkőc büszke édesanyja. Mielőtt főállású édesanya lettem, egy városi televíziónál dolgoztam marketingesként.

Read more