SEGÍTSÉG, APA LESZEK!


Miután elolvastad az ebookot...

Nem fog sok meglepetés érni a babavárás alatt, a kisbabád születésekor, illetve a vele töltött első néhány hónapban. (Na jó, meglepik mindig vannak a gyerekek körül. De sokkal kevesebb lesz, ezt garantálom!)
Magabiztosan fogod kezelni a várandósság és a szülés körüli eseményeket, mert tudni fogod, hogy mire számíthatsz, mi mikor és miért történik.
Tudni fogod, hová fordulhattok a kérdéseitekkel, hová kell mindenképpen elmennetek (orvos, védőnő, stb.), és hová érdemes.
Tudni fogod, mit vegyetek a babának, mit vegyél anyának, mit vigyél a kórházba, mi az az ISOFIX, és hasonló elengedhetetlen dolgokat.
Felkészült apuka leszel és kevesebb dolog fog váratlanul érni ebben a meglehetősen új szerepben. Legalább elméletben megtanulsz pelenkázni, fürdetni, öltöztetni, altatni, stb.
Élvezni fogod a babavárást és a babázást, nem pedig rettegni, hogy valamit rosszul csinálsz.
Nem fogsz azok közé az apukák közé tartozni, akik nem tudnak mit kezdeni a csemetéjükkel, és anya nem meri rájuk bízni még fél órára sem, mert teljesen fogalmatlanok.

Vedd meg most a SEGÍTSÉG, APA LESZEK! című ebookot

Az ebook 2490 Ft-ért vásárolható meg.

Az alábbi megrendelő űrlapon kiválaszthatod, hogy melyik könyvet szeretnéd megrendelni, természetesen mindhármat is megveheted egyszerre. Az űrlapot kitöltve a fizetés beérkezése után már olvashatod is a könyvet teljes terjedelmében. Nincs más dolgod, mint megadni a megrendeléshez és a számla kiállításához szükséges adataidat és rákattintani a "Megrendelem" gombra.

Az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Barion

A Barionos vásárlás esetén Barion-fiókod, vagy a bankkártyád segítségével kényelmesen és biztonságosan tudsz fizetni. A "Megrendelem" gombra kattintva a rendszer átirányít a Barion honlapjára, ahol a Barion-fiókod, vagy a bankkártyád segítségével kényelmesen és biztonságosan kifizetheted a rendelésedet, és az összeg beérkezése után automatikusan kiküldi neked a rendszer a tájékoztatót (majd később a könyvet is) a számlával együtt a megadott e-mailfiókodba. A Barion egy kiváló rendszer, nagyon szeretjük mi is és a vásárlóink is, azonban arra érdemes számítanod, hogy kicsit lassabban történik a tranzakció, mint amire a legtöbben számítanak, ezért érdemes egy kicsit többet várni a "töltőképernyő" fölött, mielőtt megszakítanád a tranzakciót arra gondolva, hogy nem működik a rendszer. Hidd el, működik, csak több idő kell neki. A Barion az év 365 napján a nap 24 órájában működik.

Banki átutalás

A jó öreg banki utalás, ami kicsit nehézkesebb az előbbi kettőnél és egyre kevesebben használják, de ha te így szeretsz fizetni, megadjuk erre is a lehetőséget. A megrendelő űrlap kitöltése és a "Megrendelem" gombra kattintás után a rendszerünk egy díjbekérőt állít ki és küld ki az általad megadott e-mailcímre. Ezt utalással kiegyenlítve a fizetés beérkezése után küldjük neked a tájékoztatót (majd később a könyvet is) és a számlát. A banki tranzakció csak munkanapokon banki nyitvatartás alatt működik, és az egyes bankok között akár egy-egy napig is vádorolhat a pénz, így az utalás elküldése után kis türelmedet kérjük. Ha nem vagy biztos valamiben, nyugodtan írj nekünk emailt a lent megadott emailcímre.

NAGYON FONTOS, HOGY A KÖNYV CSAK EBOOK-KÉNT ELÉRHETŐ, NYOMTATÁSBAN NEM JELENIK MEG! (Ez természetesen a jövőben változhat.)

Kérlek figyelj rá, hogy a megfelelő ebookot jelöld ki megvásárlásra az űrlap kitöltésekor!

Természetesen megveheted emellé a másik kettőt is, ez esetben viszont mindhármat be kell jelölni!

Az ebook pdf formátumban elérhető, így okostelefonról, tabletről, laptopról, ekönyv-olvasóról és bármi egyéb, szöveges fájlt megjeleníteni képes eszközről tökéletesen olvasható.

Ha a sikeres megrendelés után nem találod a díjbekérőt tartalmazó e-mailt (Barionos fizetés esetén a tájékoztatót és a számlát tartalmazó e-mailt) a levelezőrendszered beérkezett üzenetei között, akkor kérlek, nézd meg a Promóciók, Frissítések, vagy a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy a túlbuzgó levélszemétszűrő rossz helyre irányítja. Így biztosan el fog jutni hozzád a díjbekérő és a könyv is. A későbbi levelek is ide érkezhetnek, így ha nem találod őket, nézz be ezekbe a mappákba ismét.

Ha bármi problémád, kérdésed van a megrendeléssel, fizetéssel kapcsolatban, akkor kérlek írj egy emailt a hasulyo.p@gmail.com címre!

Ha pedig érdekel a sorozat első két része is, a "Segítség, anya leszek!" és a "Segítség, anya lettem!" című ebookok - amelyek elsősorban anyukáknak, kismamáknak szólnak és mindent részletesen leírnak a pozitív tessztől a gyermek három éves koráig - akkor nincs más dolgod, mint a másik két könyvet is bekattintani az űrlapon és együtt megvásárolni a mindhármat.


Legyen az enyém a teljes kockázat!


Ha megveszed és elolvasod a könyvet, de utána úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem adott neked, akkor csak írj egy e-mailt, és visszafizetjük a könyv árát...

...A teljes árat kérdések, feltételek és rosszmájú megjegyzések nélkül. Nincs harag: van az úgy, hogy nem azt találod, amit kerestél...

WAYTOGO
Bankkártyás fizetési partnerünk a Barion Payment Zrt.